Ons Standbouwbedrijf

Wij zijn 4Standin en wij zijn gespecialiseerd in standbouw, standontwerp en interieurbouw. Wij bestaan sinds 2009 en hebben in de laatste 8 jaar leuke projecten zoals Stands /Interieurbouw/en Stand Ontwerp tot alle tevredenheid van de klant uitgevoerd!!

Werkplaats en opslagruimte

We werkten in eerste instantie vanuit onze werkplek in Lisse maar zijn in 2011 verhuisd naar Roelofarendsveen omdat wij daar meer ruimte hebben om ons bedrijf 4standin te vergroten. Onze werkplaats is dan ook vergroot naar 1000 m2 en opslagruimte vergroot naar 1250 m2 zodat u uw Stand en /of Interieur – Meubels – Displays – Wanden – Standbouwwanden bij ons kan opslaan tegen een zeer aantrekkelijke m2 prijs.

Wij ontwerpen en Produceren Stands – Meubels – Displays – Wanden – Standbouwwanden voor ieder budget, grotere merken maar ook MKB ondernemers zijn bij ons welkom voor hun Stands en interieur/Meubels Productie en ontwerp!!

4Standin als toeleveringsbedrijf

Daarnaast fungeren wij ook graag als toelevering bedrijf voor grote standbouw en Interieur bedrijven. Regelmatig produceren wij Meubels – Stands – Displays – Wanden – Standbouwwanden voor de grote standbouw bedrijven!
Wij werken inmiddels voor talloze klanten  waarvoor wij meerdere malen per jaar stands verzorgen en plaatsen wereldwijd.