Referenties

In de afgelopen jaren hebben wij met ons standbouwbedrijf een ruime referentie opgebouwd van projecten voor een uiteenlopende groep klanten.

Zoals u op de website kunt zien hebben we al mooie projecten afgerond, Zoals Heineken heeft een Bar incl plafond en Meubels bij ons laten produceren incl. montage op locatie in Zwitserland. En zoals u op de foto kunt zien is dit Interieurontwerp en bouw ter alle tevredenheid opgeleverd aan Heineken.

4Standin Standbouw -- FloriadeIn 2012 mochten wij met ons standbouwbedrijf voor de Floriade het interieur ontwerp / produceren incl montage verrichten op de Floriade, Daar hebben we onder andere de entree mogen verfraaien met een 3d Bar en op verschillende verdiepingen diverse wanden en informatie Bars en Meubels mogen ontwerpen en plaatsen. Behoorlijke klus maar toch weer in alle tevredenheid opgeleverd!

Project Stands / Interieur / Ontwerp en bouw:

Tripadvisor

Hiervoor hebben wij een Stand incl Interieur mogen Produceren en bouwen op diverse locatie`s zoals Rimini Italie / Parijs / Duitsland en London. Deze tevreden klant is een vaste klant geworden voor ons omdat wij een mooie Stand incl. Interieur/Meubels voor ze hebben verzorgd!

Project Stands / Interieur / Ontwerp en bouw:

Sneekweek

De laatste 3 jaar verzorgen wij ook de Stands en het Interieur op de Sneekweek, erg leuk mede omdat dit altijd midden in de zomer is, en aangezien de werkzaamheden buiten zijn, is dit altijd een erg leuk project.! Een leuk project om elk jaar naar uit te kijken.

Ambiente

Deze stand mochten wij voor onze klant voorbereiden en monteren/demonteren op de beurs Ambiente in Frankfurt.

Er is gekozen voor steigerhout (afwerking) om de stand een robuust en warm uiterlijk te geven, daarbij rekening gehouden met het budget en met de vele artikelen die op de stand werden uitgestalt.

Erg mooi ontwerp zoals u op de foto`s kunt zien!

Interieur / Ontwerp;

Zoals op de foto`s te zien, kunnen wij u ook bijstaan in diverse productie`s, wat betreft aanmaak, divers Interieur- meubels- wanden – standbouwwanden, evt ook aanmaak voor een stand, en / of bouwen op locatie. Qua productie hebben wij veel ervaring om 1ste klas stands en/of Interieur meubels te produceren.

Naadloos afwerken is een must voor ons, en of het nou HPL / Spuitwerk/ Corian / ect de afwerking  is; wij kunnen het voor u produceren!

Omdat wij lage overheadkosten hebben, betekent ook dat wij voor een aantrekkelijke prijs kunnen produceren en leveren! enkel stuks en/of massa is bij ons welkom,

Offertes zijn kosteloos op te vragen!