Standbouw Delft

De beste stand op de beurs

Bent u binnenkort aanwezig op een beurs in Delft en zoekt u hiervoor standbouw in Delft? En wilt u dat uw stand op de beurs een klapper wordt die meer bezoekers trekt dan uw concurrenten? Neem dan contact op met 4Standin. Wij zijn de standbouwer die kan voorzien in de beste standbouw die meer bezoekers trekt. Wij maken alles in eigen huis en leveren uitsluitend top klasse af waar u mee voor de dag kunt komen op een beurs in Delft.

Een standbouwer die alles maakt

4Standin is levert standbouw in Delft voor vrijwel elk type beurs waarbij kwaliteit en aantrekkingskracht voorop staat. Wij maken alles in eigen huis en kunnen de stands ook opslaan in ons magazijn. Wel zo gemakkelijk wanneer u uw stand vaker wilt gebruiken dan alleen in Delft. Al Onze medewerkers zijn ervaren vaklieden die weten hoe een beursmeubel in elkaar gezet moet worden en aan welke eisen deze meubels dienen te voldoen. Profiteer van deze vakkennis door hen uw stand te laten maken.

Wij zijn een bekende standbouwer

Wij zijn niet zomaar een standbouwer maar een hele bekende. Zo werken wij voor een aantal vaste klanten zoals Angio Dynamics en Thomson Reuter. Voor deze klanten zijn wij meerdere maken per jaar actief om een stand te bouwen en plaatsen op locaties in heel Europa. Verder maken wij voor verschillende andere standbouwers producten die zij niet kunnen maken. Het geeft aan dat we veelzijdig zijn en kwaliteit leveren.

Uw stand op laten slaan bij ons

U kunt uw stand bij ons op laten slaan tegen de meest voordelige tarieven. Dit kunnen wij omdat uw vierkante meter prijs bij ons laag gehouden kan worden door het ontwerp. Want wij ontwerpen standbouw zodanig dat het gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden en dat het na demontage zo min mogelijk vierkante meter in beslag neemt. Dat noemen wij nog eens meedenken.

Welke standbouw in Delft kunnen wij allemaal maken

Hieronder kunt u een opsomming lezen van onze mogelijkheden.

  • Beursmeubelen
  • Bars
  • Displays
  • Plafonds
  • Verlichting
  • Standbouw ontwerp
  • Opslag stands
  • Installatie en vervoer

Informeer nu naar de mogelijkheden voor uw beurs.

Zoekt u nog steeds naar standbouw in Delft? Doe dat niet langer en neem contact op met ons. Wij kunnen u dan laten zien wat wij allemaal kunnen maken. Wij komen ook graag bij u langs in Delft maar nog beter is het wanneer u eens bij ons langs komt om te zien wat wij allemaal voor een beurs kunnen maken. Bel naar 071-5427392, stuur een mail naar info@4standin.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op ons online contactformulier.