Standbouw Den Haag

Een kraker van een stand op de beurs

Is er binnenkort een beurs in Den Haag en wilt u daar aanwezig zijn met een stand die uw concurrenten af zal troeven? En bent u hiervoor op zoek naar standbouw? Neem dan eens contact op met 4Standin. Wij kunnen voor u de standbouw verzorgen die de kraker zal worden op uw beurs. Wij maken alles in eigen huis en hebben vaklieden in dienst die weten waar standbouw aan moet voldoen. En dat doen we allemaal ook nog eens voor de beste prijzen.

Standbouw Den Haag met een ruime ervaring

Wij zijn een standbouwer met een ruime ervaring en daardoor kunnen wij elke dag top kwaliteit leveren. 4Standin maakt alles in eigen huis. Wij hebben een eigen timmerwerkplaats en een ontwerp studio waar dagelijks het éne na het andere top klasse product gemaakt wordt. Wij hebben ook een opslag magazijn waar wij de stands kunnen opslaan. Zoekt u dus standbouw in Den Haag die meer kan dan alleen een meubel in elkaar zetten dan bent u bij ons aan het goede adres.

Topklasse stands voor grote bedrijven

Wij zijn niet zomaar een standbouwer die lokaal bekend is. Wij zijn internationaal bekend en hebben al voor menig bekend bedrijf standbouw verzorgd.

Wat dacht u van gerenommeerde bedrijven zoals Angio Dynamics en Thomson Reuter? Door deze klanten worden wij regelmatig gevraagd om een stands op maat te verzorgen.

Uw stand veilig bij ons opgeslagen

Uiteraard wilt u uw stand niet alleen voor die éne beurs in Den Haag gebruiken maar ook daarbuiten. Daar hebben wij aan gedacht want wij maken een stand meteen al bij het ontwerp geschikt voor opslag. Uw stand neemt zo min mogelijk ruimte in beslag wanneer deze gedemonteerd is en aangezien we u ook nog eens een belachelijk lage vierkante meter prijs aanbieden is het des te meer aantrekkelijk om de stand bij ons op te slaan.

Wat voor standbouw in Den Haag kunnen wij allemaal leveren

Hieronder kunt u een opsomming lezen van onze mogelijkheden.

  • Beursmeubelen
  • Bars
  • Displays
  • Plafonds
  • Verlichting
  • Ontwerp
  • Opslag stands
  • Installatie en vervoer in Den Haag

Neem contact op met ons voor een offerte

Wilt u meer weten van ons en zoekt u nog steeds naar standbouw in Den Haag? Neem dan contact op met ons. Wij komen met alle plezier bij u langs in Den Haag om de mogelijkheden door te nemen maar het is nog beter om eens bij ons langs te komen om dan met eigen ogen te zien dat we niets teveel gezegd hebben dat wij top klasse standbouw leveren.

Bel naar 071-5427392, stuur een mail naar info@4standin.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op ons online contactformulier.