Standbouw Utrecht

Een stand op de beurs die opvalt

Bent u binnenkort van plan deel te nemen aan een vakbeurs en bent u op zoek naar standbouw in Utrecht? En zoekt u een standbouwer die een stand kan ontwerpen voor u die in het oog springt en uw concurrenten aftroeft? Bel dan met 4Standin. Wij zijn de specialisten voor standbouw in Utrecht op het gebied van standbouw voor beurzen en weten hoe uw stand datgene kan bereiken waar ze voor bedoeld is, meer bezoekers op uw stand. Lees verder wat wij allemaal kunnen en profiteer van onze vakkennis en service

Niet de eerste de beste standbouwer

4Standin is niet zomaar de eerste leverancier van standbouw in Utrecht. Wij zijn ervaren specialisten uit Utrecht die al menig opdracht hebben uitgevoerd voor bekende bedrijven. Hierbij kunt u denken aan Angio Dynamics en Thomson Reuter. Voor deze bedrijven mogen wij regelmatig een stand ontwerpen en leveren op locaties in heel Europa. Dit geeft aan dat klanten vertrouwen in ons hebben en houden. Mocht u in Utrecht een standbouwer zoeken die kwaliteit levert, dan weet u dus dat u bij ons goed zit.

Eigen ontwerp studio en werkplaats

Wij doen alles het liefste in eigen beheer en daarom doen we alles zelf. Daarom hebben we een eigen ontwerp studio en een werkplaats waarmee we hele directe lijntje kunnen maken die heel effectief zijn. Wel zo gemakkelijk voor u want aanpassingen aan uw standbouw zijn snel gemaakt en snel uitgevoerd in onze werkplaats. Een enorm voordeel.

Wat kunnen wij allemaal bouwen

Wij kunnen vrijwel alles maken in onze werkplaats. Een opsomming kunt u hieronder lezen

  • Standontwerp
  • Displays
  • Bars
  • Plafonds
  • 3D Ontwerpen
  • Verlichting met speciale effecten
  • Scheidingswanden

Uw stand bij ons in opslag

Uiteraard is uw stand geen ééndagsvlieg en dat u niet alleen in Utrecht op de beurs staat. Daar hebben we dan ook rekening mee gehouden tijdens de standbouw. Wij houden er tijdens het ontwerp al rekening mee dat standbouw zo gemakkelijk mogelijk in en uit elkaar gezet moet kunnen worden en dat de stand zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Wel zo gemakkelijk met vervoer wanneer je vanuit Utrecht over het hele land met de stand op de beurzen wilt staan.

Neem contact op voor een messcherpe offerte

Zoekt u nog steeds standbouw in Utrecht en wilt u weleens weten wat wij kunnen betekenen voor u? Bel naar 071-5427392, stuur een mail naar info@4standin.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op ons online contactformulier.  U bent van harte welkom bij ons waarbij u geheel vrijblijvend zonder enige verplichting een kijkje kunt nemen tussen de voorbeelden die wij inmiddels al gemaakt hebben.