Standbouw

De mooiste beursstand op uw beurs

Bent u als ondernemer van plan om deel te nemen aan een beurs en zoekt u standbouw dat ervoor zorgt dat u potentiële klanten op uw stand krijgt? Neem dan maar eens contact op met 4Standin. Want wij zijn de professionals in standbouw speciaal voor beurzen. Wij maken meubelen, displays, bars en standbouw wanden in onze eigen werkplaats en plaatsen deze voor u op de beurs. En we doen dat ook nog eens voor een hele mooie prijs. Trek meer bezoekers aan op uw beursstand met onze meubelen en profiteer van ons vakmanschap om dat voor elkaar te krijgen.

Al vele jaren actief in standbouw

4Standin is al jaren actief op de beurzen met standbouw. Met een achtergrond van vele jaren zijn we in 2009 begonnen met maar één doel, de beste en meest aantrekkelijke stand bouwen voor uw bezoekers op de beurs. Wij hebben louter en alleen vaklieden in dienst die een beursstand zo kunnen maken dat het zich onderscheid van uw concurrenten. En daar doen we het voor. Om u meer potentiële klanten te geven.

De beste meubelen voor meer bezoekers

Wij hebben maar één doel voor ogen wanneer wij standbouw voor u maken voor een beurs. U moet meer bezoekers krijgen dan de anderen. Wij weten hoe dat gedaan kan worden. Wij maken standaard meubelen maar het zijn vooral de bars die het heel goed doen op stands bij beurzen. Wij verzorgen ook de displays op uw stand en kunnen ook wanden plaatsen om eventueel ook producten op te showen. Wij verzorgen tevens de gehele aankleding van de beursstand.

 

U kunt uw stand bij ons opslaan

Het kan uiteraard zo zijn dat u uw standbouw wilt bewaren voor andere beurzen. Daar hebben wij rekening mee gehouden want wij kunnen uw beursstand opslaan in ons bedrijf. En we houden ook rekening in het ontwerp van de stand om het later gemakkelijk op te kunnen slaan. Voor u een voordeel omdat u hiermee een stand krijgt die tegen lage kosten opgeslagen kan worden en zo weer hergebruikt kan worden.

Maak nu een afspraak voor uw beursstand

Wilt u meer weten over ons en bent u nog steeds op zoek naar standbouw voor uw beurs? Neem dan contact met ons op. Wij geven u dan een messcherpe offerte waarin u alles kunt zien en vergelijken. Maak gebruik van onze opslag om uw stand meerdere keren te gebruiken en laat u overtuigen van onze kracht om uw standbouw een kraker te maken op de beurs waar uw concurrenten alleen maar jaloers op zullen zijn.