Standbouwer

De beste stand voor de meeste bezoekers

Heeft u binnenkort een beurs waar u uw concurrenten de loef af wilt steken met een stand die alle andere doet verbleken? Neem dan contact op met 4Standin. Wij maken de stand voor u die uw concurrenten alleen maar jaloers zullen maken. En uw stand zal meer bezoekers trekken dan u had durven hopen. Wij maken de stands als standbouwer in onze eigen werkplaats en kunnen aan vrijwel elke wens tegemoet komen. En tevens kunt u uw stand ook nog eens bij ons opslaan tegen scherpe tarieven omdat wij bij de bouw van de stand al rekening houden met de opslag.

Een standbouwer die van wanten weet

4Standin is een zeer ervaren standbouwer. Na jaren in het vak als standbouwer gewerkt te hebben werd een aantal jaren de stap genomen om het zelf als onderneming door te zetten. En niet zonder succes. Zo hebben onder andere Angio Dynamics en Thomson Reuter ons gevonden voor het ontwerpen en bouwen van stands. Voor deze en andere klanten zijn wij werkzaam door heel Europa. Dat zegt toch wel iets over ons.

De beste beursbouw uit eigen werkplaats

Wij maken alles in onze eigen werkplaats. En dat is wel zo gemakkelijk want dan hebben we alles in eigen hand. Wij maken bars, meubelen, scheidingswanden, displays en nog meer. U kunt zelf een kijkje nemen in onze werkplaats om uzelf ervan te overtuigen dat wij een beste keuze zijn voor de stand die u wilt laten maken voor uw beurs. Met een stand van onze standbouwer bent u verzekerd van exclusiviteit en kwaliteit voor meer bezoekers op uw stand.

Wij slaan uw stand op voor u

Wij houden al bij het ontwerpen van de stand rekening met eventuele opslag. Daardoor is de ruimte die u nodig heeft minimaal en zorgen wij ervoor dat de kosten ook zo laag mogelijk gehouden kan worden omdat u bij ons per vierkante meter betaald. Het maakt ons niet uit hoelang wij uw stand moeten opslaan. Wij houden onze naam als standbouwer graag hoog en daarom zorgen wij ervoor dat uw stand dus niet verloren gaat na één beurs.

Bel ons op voor een afspraak

Twijfelt u nog steeds over uw keuze van de standbouwer van uw stand? Doe dat niet langer en bel ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om u te laten zien wat wij als standbouwer allemaal kunnen. Bel naar 071-5427392, stuur een mail naar info@4standin.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op ons online contactformulier.

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons zodat wij u in de werkplaats kunnen laten zien wat wij allemaal kunnen.