Standenbouw

Een kraker van een stand op de beurs

Heeft u binnenkort een beurs en zoekt u standenbouw dat de kraker kan worden op de beurs? En zoekt u een standbouwer die een stand voor u kan bouwen die meer bezoekers aantrekt dan uw concurrenten? Neem dan contact op met 4Standin. Wij kunnen voor u een stand bouwen die meer bezoekers aantrekt. Wij maken meubels, bars, displays en wij verzorgen ook de wanden op uw stand. Profiteer van ons vakmanschap en verzeker u van meer bezoekers op uw stand met standenbouw door ons verzorgd.

Een standbouwer met ruime ervaring

Begonnen in 2009 is 4Standin inmiddels al uitgegroeid tot een begrip. En dat is niet zomaar omdat wij ook voor 2009 al in het standenbouw vak zaten. We leveren ook nog steeds deelproducten aan de standbouwers waar wij eerder voor hebben gewerkt. Ook zij zijn er nog steeds van bewust dat wij kwaliteit bieden. In onze eigen werkplaats hebben we louter en alleen vaklieden rondlopen die het vak verstaan om een puik stukje vakwerk af te leveren dat in het oog springt op een beurs.

Vakmanschap in standbouw

Standenbouw zet je niet zomaar even in elkaar. Daar heb je vakmanschap voor nodig. En wij zijn die vaklieden. Wij ontwerpen uw standenbouw en houden er rekening mee dat de meubels functioneel maar ook compact moeten zijn. Wij leveren bars die in het oog springen en bezoekers uitnodigen om even plaats te nemen en we zorgen ervoor dat uw stand een duidelijk karakter krijgt zodat de bezoekers van de beurs uw stand blijven herinneren.

Opslag van uw beurs meubelen

Wij houden er ook rekening mee dat u uw standenbouw meerdere keren wilt gebruiken en wilt opslaan. Wij kunnen dat voor u doen. Want wij hebben een speciale opslagruimte om uw stand op te slaan. En omdat wij uw stand zo ontwerpen dat het weinig ruimte inneemt bij opslag zijn de kosten ook nog eens erg voordelig.

Bel nu voor een afspraak met ons

Bent u nog steeds op zoek naar standenbouw? Doe dat niet langer en neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u uit te leggen wat wij allemaal kunnen. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken en u weet in die offerte exact waar u aan toe bent. Het is geheel aan uw keuze welke delen van de standenbouw u dan wilt gebruiken.