Tentoonstellingsbouw

De mooiste stand op de tentoonstelling

Heeft u plannen om deel te nemen aan een beurs en zoekt u een bedrijf dat tentoonstellingsbouw kan verzorgen van de hoogste kwaliteit? En moet deze standbouwer ook begrijpen hoe je meer bezoekers op een stand kunt krijgen? Neem dan maar eens contact op met 4Standin. Want met een stand van ons bent u verzekerd van tentoonstellingsbouw dat zich onderscheid van uw concurrenten, een hoge kwaliteit heeft, duurzaam is en geschikt is voor opslag. Lees verder wat wij allemaal kunnen betekenen voor u en overtuig u van onze kwaliteit.

Eigen werkplaats voor top klasse stands

Wij produceren tentoonstellingsbouw in onze eigen werkplaats. En dat doen we niet voor niets. Dat doen we omdat we op die manier top klasse kunnen garanderen. En die top klasse heeft u nodig om een stand te krijgen die bezoekers aantrekt. Want daar gaat het om, het aantrekken van potentiële klanten op de beurs op uw stand. Goede tentoonstellingsbouw levert daar een niet onaanzienlijke bijdrage aan.

Wat leveren wij allemaal

Lees hieronder in het overzicht wat wij allemaal kunnen.

  • Meubelen
  • Bars
  • Scheiding wanden
  • Displays
  • Plafonds
  • 3D ontwerpen

Uw stand nog een keer gebruiken

Wilt u uw stand nog een keer gebruiken na de tentoonstellingsbouw of beurs? Dat kan. Want wij zorgen er bij het ontwerp al voor dat de stand effectief opgeslagen kan worden. Wij zorgen er namelijk voor dat de stand bijna opgevouwen kan worden zodat de ruimte die nodig is om op te slaan zo klein mogelijk is. En ook voor die vierkante meters opslag in onze opslagruimte betaald u een messcherpe prijs. Maak daar dus gebruik van.

Maak een afspraak voor uw stand

Wilt u meer weten wat wij allemaal kunnen doen? Neem dan contact op met ons en overtuig uzelf dat wij die tentoonstellingsbouw kunnen leveren die u in uw gedachten heeft. Wij kunnen bij u langskomen om de mogelijkheden door te nemen maar beter is het nog om eens bij ons langs te komen zodat u kunt zien welke tentoonstellingsbouw wij allemaal kunnen leveren.

Bel naar 071-5427392, stuur een mail naar info@4standin.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op ons online contactformulier.